Istra in Kvarner

Ločena ponudba

ROKO 1

HR-08028-01

od 18.00 €

Crikvenica Enosobni apartma

2 / 1 Spalnice / Plaža 400 m
Villa Jona

HR-10371-01

od

Žužići Počitniška hiša

10 / 4 Spalnice / Plaža 18 km
Villa Oceanus

HR-10481-01

od 1600.00 €

Hvar Počitniška hiša

12 / 6 Spalnice / Plaža 10 m

Doživite Istro

Istra ponuja izvrstno gurmansko ponudbo, razburljive aktivnosti na prostem in bogate kulturne vsebine, tako da bo zagotovo vsak našel nekaj zase. Poleg tega čudovito obalo Istre krasijo številne plaže, neraziskana notranjost pa izžareva bogato zgodovino. To je le nekaj razlogov, zakaj je Istra vaša idealna destinacija za pobeg iz resničnosti s peščico priložnosti za sproščujoče počitnice.

Sonce in morje

Sonce in morje sta eden najpomembnejših motivov obiskovalcev, da pridejo v Istro. Krasijo ga čudovite plaže, svetilniki in bližnji otoki, čisto morje in vodni objekti, kot so vodni zabaviščni parki. Bogati objekti bodo storili vse, da bo Istra postala pomembno mesto pri izbiri idealne destinacije za vaše sanjske počitnice.

Obiščite:

Kamenjak: adrenalinska zabava

Če vas privlačijo dolgi sprehodi v naravi, kolesarjenje, kajaki in deskanje s prijatelji ter sprostitev v obalnih barih na obali, potem je rt Kamenjak idealna destinacija za vas.

Savudrija: Zaplujte v morje skrivnosti

Savudrija se nahaja na najbolj zahodni točki Istre. Odkrijte skrivnost velike pomorske bitke, neuslišane ljubezni in zagonetnega svetilnika.

Zelena Istra

Istrski polotok je edinstven po svoji naravni lepoti. Uživajte v hribih, gozdovih, jamah in otokih z raznoliko in bogato floro in favno, številnih naravnih znamenitostih, zaščitenih naravnih parkih, akvarijih in opazovalnicah, ki bodo vaše bivanje v Istri naredile polno in zanimivo.

Obiščite:

Brionski otoki

Nahaja se na jugozahodni obali Istre, blizu Pule, in je nekdanje stičišče evropskega in svetovnega jet-set-a. Brioni so narodni park, ki ga sestavlja 14 otokov, otočkov in pečin. Obiskovalcem so na voljo številni izleti na otočje.

Limski kanal

Le dvajset minut od čudovitega mesta Rovinj je potopljena kanjonska dolina na krasu - Limski kanal, znan tudi kot Limski zaliv ali Limski fjord.

Doživi Kvarner

Kvarner je regija raznolikih zgodb, bogate kulturne in zgodovinske dediščine, odlične turistične ponudbe in aktivnih počitnic na ekološko čistem območju.

Kvarner je neprecenljiva kombinacija morja, otokov in gora na izredno majhnem območju, ki obiskovalcem omogoča jadranje z jahto ali kopanje v morju v samo enem dnevu in nato uživanje v senci bližnje gozdnate notranjosti. Pozimi lahko tu smučate s pogledom na morje in le nekaj kilometrov stran uživate v ogrevanem bazenu z morsko vodo, sproščujočih wellness tretmajih ali dolgih sprehodih ob morju.

Obala

Primorje je skupno ime za Opatijo in Crikvenico, Riviero Novi Vinodolski in Reko. Zaradi svoje lepote, blage klime in prometne dostopnosti je že od nekdaj privabljal veliko gostov.

Obiščite:

Opatija

Sprehodite se po čudoviti promenadi Lungomare, obiščite Poletni oder - dom številnih glasbenih spektaklov in odkrijte simbol Opatije - kip Deklice z galebom. V čudoviti Opatiji vas čakajo čudovita cerkev v središču Opatije, čudovit park Angiolina in istoimenska vila, edinstveni kipi nadarjenih umetnikov in še veliko več.

Otoki

Kvarnerski zaliv je bogat z otoki. Tu so Cres, Lošinj in arhipelag njegovega arhipelaga, Krk, Rab, vsak otok pa je svet na svetu, posebna zgodba o preteklosti in sedanjosti, tradicija in sodobna turistična ponudba. Vse skupaj so izjemna turistična vrednost Kvarnerja in priložnost, da obiskovalci občutijo užitek bivanja, kakovost storitve, pa tudi edinstven svet narave, običajev in kulturne dediščine.

Obiščite:

Biserujka (Krk)

Jama Biserujka se nahaja 300 m severozahodno od vasi Rudine na otoku Krku. Jama je urejena za obisk turistov, zanjo pa je značilno bogastvo jamskih okraskov - kalcitne sigme, zlasti stebrov in kapnikov.

Rajska plaža (Rab)

Največja in najbolj znana peščena plaža je Rajska plaža v Loparju. Razteza se na skoraj 2 kilometra in ponuja različne turistične objekte in je bil nagrajen z modro zastavo za kakovost vode, varstvo okolja in varnost.

Aquapark Čikat (Lošinj)

Aquapark se nahaja v kampu Čikat, v osrčju borovega gozda. To je prvi vodni park na Hrvaškem na Hrvaškem in idealen kraj za sprostitev, zlasti za družine z otroki.

Galerija fotografija

Istra Priljubljene destinacije

Pula Vrsar Rovinj Poreč Pazin Umag

Kvarnerski zaljev Priljubljene destinacije

Izberite kategorije za prikaz: